Elektronický základní barmanský kurz - 1. Česká Barmanská akademie - barmanské kurzy - Miloš Tretter

vSphere 6 Foundations Beta Vendor: VMware Exam Code: 2V0-620 Exam Name: vSphere 6 Foundations Beta Q&As: 197

QUESTION 1 Which vSphere 6 Standard Edition passitdump N10-005 dumps feature will allow an organization to ensure that critical multi-threaded applications have the maximum possible uptime? A. Fault Tolerance B. High Availability C. Distributed Resource Scheduler D. App HA Correct Answer: B Explanation

QUESTION 2 What is the effective vSphere licensing passitdump N10-006 dumps level during the 60 day evaluation period? A. vSphere Foundation Essentials Plus B. vSphere Standard C. vSphere Enterprise D. vSphere Enterprise Plus Correct Answer: D Explanation

QUESTION 3 What component must be installed prior to deploying a vCenter Server in vSphere 6.x? A. vCenter Identity Services B. Platform Services passitdump PK0-003 dumps Controller C. vCenter Single Sign-On D. Client Integration Plug-In Correct Answer: B Explanation

QUESTION 4 An administrator is installing vCenter Server for an environment that has 40 ESXi 6.x Hosts and 150 virtual machines. Which database would meet the minimal requirements needed for this task? A. vFabric Postgres B. Microsoft SQL Express 2008 C. Microsoft SQL Server 2014 D. Oracle 11g Correct Answer: A Explanation

QUESTION 5 After installation of a host in passitdump SK0-003 dumps your test environment, you need to move it to production. The only major change that needs to be made is that the hostname of the server needs to change. What are two ways that an administrator can change the host name without editing configuration files on the host directly? (Choose two.) A. Login to the Direct Console User Interface and change it from here. B. Edit the Default TCP/IP Configuration from the vSphere Web Client. C. Use the Ruby vSphere Client to send a script to the ESXi host that updates the hostname. D. Update the information in DNS and the ESXi passitdump SY0-401 dumps host will automatically update with these changes. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 6 You are editing the management network configuration of an ESXi 6.x Host from the vSphere Web Client. You mistakenly put the incorrect VLAN in place for the management network. What action do you need to take to correct this? A. You need to manually edit the configuration passitdump SY0-101 dumps on the host with command line utilities. B. No action is required. By default ESXi rolls back configuration changes that disconnect the host. C. The ESXi host system configuration will need to be restored to the factory configuration to fix the issue. D. The change can be reverted in the vSphere Web Client by simply editing the switch again. Correct Answer: B Explanation

QUESTION 7 In order for a company to meet regulatory passitdump JK0-016 dumps requirements, all ESXi 6.x Hosts must be configured to direct logs to a syslog server. What are two ways ESXi hosts can configured for this action? (Choose two) A. Use the esxcli system syslog command.B. Edit them in the ESXi host Advanced System Settings. C. From the Syslog collector user interface of the Web Client. D. Syslog logging is not available for ESXi Hosts. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 8 An administrator is performing a scripted passitdump 220-902 dumps installation of ESXi 6.x. In which three locations does the script need to be? (Choose three.) A. PXE Server B. HTTPS C. FTP D. NFS E. VVOLs Datastore Correct Answer: BCD Explanation

QUESTION 9 An administrator has just completed installing an ESXi 6.x host, but doesn't know what address has been passitdump 210-250 dumps configured. Where is the ESXi host IP address configured? A. RVC console B. Direct Console User Interface C. vSphere Web Client D. vSphere Client Correct Answer: B Explanation

QUESTION 10 Your manager has given you a bash script that retrieves data for ESXi 6.x host configurations. This data needs to be passitdump 210-255 dumps collected right after the installation of a host and must be run directly on the host. Which two actions can be used to run this script on an ESXi host? (Choose two.) A. Connect to the host with Ruby vSphere Console and run the script from there. B. Enable SSH access from the Direct Console User Interface. C. Enable the ESXi Shell from the Direct Console User Interface. D. Run the script directly from the vSphere Web Client. Correct Answer: BC Explanation

QUESTION 11 How are ports scaled on vSphere Standard passitdump 200-150 dumps Switches (vSS)? A. Ports on a vSS can be dynamically scaled up and down. B. Ports on a vSS can only be statically scaled up or down. C. Ports on a vSS can only be dynamically scaled down. D. Ports on a vSS can only be dynamically scaled up. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 12 How many Link Aggregation Groups (LAGs) can be configured on a vSphere 6.x Distributed Switch? A. 64 B. 96 C. 128 D. 256 Correct Answer: A Explanation

QUESTION 13 During a new vSphere Distributed Switch passitdump 200-155 dumps configuration, where does the Maximum Transmission Unit (MTU) value get modified? A. Uplink Settings B. Switch Settings C. Portgroup Settings D. NIC Teaming Settings Correct Answer: B Explanation

QUESTION 14 Which load balancing policy, previously limited to vSphere Distributed Switches, is now available on vSphere Standard Switches with vSphere 6.x? A. Route based on physical NIC workload B. Route based on IP Hash C. Route based on the originating virtual passitdump 300-160 dumps port D. Route based on Source MAC Hash Correct Answer: A Explanation

QUESTION 15 An administrator needs to monitor traffic on vSwitches in a vSphere 6.x environment. Which option, if configured, would accomplish this task? A. Forged Transmits B. MAC Address Changes C. Promiscuous Mode D. Notify Switches Correct Answer: C Explanation

QUESTION 16 Which two allow for the disabling of Network passitdump 300-165 dumps Rollback operations? (Choose two.) A. Modifying the vpxd advanded configuration options and adding the config.vpxd.network.rollback key B. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the xml tag C. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\vpxd.cfg file and adjusting the xml tag D. Modifying the C:\ProgramData\VMware\CIS\cfg\vmware-vpx\firstboot\vpxd-service- spec.prop file and adjusting the xml tag Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 17 Which two Fibre Channel zoning options are passitdump 300-170 dumps supported with vSphere 6.x? (Choose two.) A. Single-Initiator B. Single-Initiator-Single-Target C. Multiple-Initiators-Single-Target D. Multiple-Initiators-Multiple-Targets Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 18 What is true regarding datastores on ESXi 6.x? A. NFS 4.1 datastore does not support Fault Tolerance (FT) B. VMFS3 and VMFS5 datastores can be newly created C. NFS datastore can be concurrently passitdump 300-175 dumps mounted using NFS 4.1 on one host and NFS on another D. NFS 3.0 datastore does not support Fault Tolerance (FT) Correct Answer: A Explanation

QUESTION 19 What are two benefits of using NFS 4.1 with vSphere 6.x as compared to NFS 3? (Choose two.) A. NFS 4.1 supports Kerberos Authentication B. NFS 4.1 supports multipathing C. NFS 4.1 supports IPv6 D. NFS 4.1 supports hardware acceleration Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 20 A company has decided to implement Virtual passitdump 300-180 dumps SAN within their vSphere 6.x environment. The Virtual SAN cluster will be composed of three ESXi 6.x hosts that are on the Virtual SAN Ready Node list. Each ESXi host includes: Two SAS Controllers that support Passthrough Mode Four Solid State Drives (SSDs) 1TB in size each 20 SAS Magnetic Disks (MDs) 1TB in size each The SSDs and MDs are evenly split between the two SAS controllers The company will pilot a Virtual SAN cluster utilizing VMware best practices while maximizing storage capacity. The Virtual passitdump 300-210 dumps SAN cluster will use Manual Mode.Which two Disk Group configurations would meet the stated configuration requirements? (Choose two.) A. 4 disk groups with 1 SSD and 5 MDs each B. 2 disk groups with 1 SSD and 7 MDs each C. 2 disk groups with 2 SSDs and 7 MDs each D. 2 disk groups with 1 SSD and 10 MDs each Correct Answer: AB Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 21 An administrator is creating a new Virtual SAN cluster on a Layer 2 network. There is an existing Virtual SAN cluster on the same passitdump 600-509 dumps Layer 2 network. Which two actions would allow the new Virtual SAN cluster to coexist with the older cluster? (Choose two.) A. Change the default Multicast Address on the new Virtual SAN cluster. B. Change the default Unicast Address on the new Virtual SAN Cluster. C. Create a separate VLAN for each cluster. D. Create an ARP Alias for the Virtual SAN VMkernel Network Adapter. Correct Answer: AC Explanation

QUESTION 22 An organization has an ESXi 6.x host that contains two resource pools. The host is being relocated to a DRS cluster. What two actions can be taken to integrate the host passitdump 600-510 dumps into the cluster, and what would happen to the existing ESXi resource pool hierarchy as a result? (Choose two.) A. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be deleted. B. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host will be deleted. C. Place all of the host's virtual machines into the DRS cluster root resource pool. The resource pools present on the host will be preserved. D. Create a resource pool for the ESXi host's virtual machines and resource pools. The resource pools present on the host passitdump 600-512 dumps will be preserved. Correct Answer: AD Explanation

QUESTION 23 Which two High Availability (HA) Cluster admission control policies can help avoid resource fragmentation? (Choose two.) A. Define failover capacity by static number of hosts B. Define failover capacity by reserving a percentage passitdump 700-172 dumps of the cluster resources C. Use dedicated failover hosts D. Use Virtual Machine Monitoring Correct Answer: AC Explanation

QUESTION 24 What must be enabled to ensure that VM Component Protection (VMCP) works in a High Availability cluster? A. VMware Tools Virtual Machine Communication Interface (VMCI) B. Fault Tolerance C. Atomic Test and Set (ATS) D. All Paths Down (APD) Timeout Correct Answer: D Explanation

QUESTION 25 Which three features are not supported when passitdump 700-070 dumps using Fault Tolerance in vSphere 6.x? (Choose three.) A. Virtual Volumes (VVOLS) B. Storage vMotion C. Virtual Machine Component Protection D. vMotion E. vSphere Distributed Switches Correct Answer: ABC Explanation

QUESTION 26 An administrator is moving a virtual machine into a resource pool. The VM and resource pool are configured as shown: VM configuration: 2GHz CPU reservation 1GB Memory limit Resource Pool configuration:6GHz CPU passitdump 300-560 dumps reservation 1GB Memory reservation No limit to memory What happens to the virtual machine's resource settings when it is moved into the pool? A. The VM inherits the resource settings of the resource pool if expandable reservations is enabled. B. The VM's reservations and limits are ignored and removed. C. The VM keeps the 2GHz CPU reservation but receives the 1GB memory reservation. D. The VM keeps the 2GHz CPU reservation passitdump 642-385 dumps and the 1GB Memory limit. Correct Answer: D Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 27 An administrator is tasked with performing a vMotion migration of a virtual machine. The virtual machine is configured as follows: vSphere Flash Read Cache (vFRC) enabled Is part of a Distributed Resource Cluster (DRS) Cluster Which two statements are true? (Choose two.) A. Each ESXi host in the cluster supports multiple virtual flash resources. B. Each ESXi host in the cluster supports one virtual flash resource. C. DRS treats powered-on virtual machines with Flash Read Cache as having a preferred affinity to their current host and passitdump 810-502 dumps moves them only for mandatory reasons. D. DRS treats powered-on virtual machines with Flash Read Cache as having a required affinity to their current host and does not move them. Correct Answer: BC Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 28 Which three operations occur during a cold migration of a virtual machine? (Choose three.) A. The virtual machine disks are moved if the datastore is being changed. B. The virtual machine is registered with the passitdump 830-506 dumps destination server. C. The source virtual machine is removed from the old hosts. D. The virtual machine hardware is upgraded. E. The virtual machine files are quiesced prior to the migration. Correct Answer: ABC Explanation

QUESTION 29 An administrator has been tasked with enabling High Availability (HA) on a cluster in a vSphere 6.x environment with default settings. The cluster configures properly and there are no errors. The next day when passitdump 70-734 dumps powering on a virtual machine, an error is presented: Not Enough Failover Resources Which three scenarios are likely causes of this error message? (Choose three.) A. The default VM Monitoring Sensitivity is set too high. B. There are not enough datastore heartbeat datastores configured by default. C. The default slot size in the cluster is set too high. D. There are virtual machines with large CPU reservations. E. A host is in maintenance mode for a replacement of a failed Hard Drive. Correct Answer: CDE Explanation

QUESTION 30 An administrator is attempting to remove an ESXi 6.x host from a vSphere Distributed Switch (vDS). When the administrator passitdump 70-741 dumps attempts to remove the host, the following error is observed: The resource '16' is still in use. What three steps are needed to successfully remove the host from the switch? (Choose three.) A. Select Manage Ports on the vDS for the host. B. Locate all ports currently in use on the vDS for the host. C. Migrate or delete any vmkernel or virtual machine adapters associated with the switch. D. Remove all network cards from the switch before trying to remove the host. E. Create a standard switch for everything to be passitdump 70-742 dumps automatically be migrated to. Correct Answer: ABC Explanation

QUESTION 31 Users of an application are reporting performance issues. The following performance values are observed in the vSphere Web Client: Host CPU utilization is 90% Virtual Machine memory utilization is consistently greater than 90% CPU Ready values are higher than 20% What could be the cause of the application performance issue? A. The host is lacking the CPU resources required passitdump 70-743 dumps to meet the demand. B. The host is lacking the memory resources required to meet the demand. C. The virtual machine is lacking the CPU resources required to meet the demand. D. The virtual machine is lacking the memory resources required to meet the demand. Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 32 An administrator receives a report that no real time statistics are available for a virtual machine in the vCenter Server inventory. Which two statements indicate likely causes of the passitdump 70-761 dumps problem? (Choose two.) A. The virtual machine is powered off. B. The host containing the virtual machine is disconnected from vCenter Server. C. There is insufficient real time data to display the information. D. The vCenter Server service is not running. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 33 An administrator has configured an alarm to be notified when a virtual machine meets two conditions: high virtual CPU high active memory consumption The alarm is malfunctioning and triggering when passitdump 70-764 dumps either condition is met instead of both. What can be done to correct the issue? A. Edit the alarm and select Trigger if ALL of the following conditions are satisfied. B. Edit the alarm and select Trigger if ANY of the following conditions are satisfied. C. Create two separate alarms, one for CPU and one for memory. D. Delete the existing alarm and create a new passitdump 70-767 dumps event based alarm. Correct Answer: A Explanation Explanation/Reference:

QUESTION 34 Which two are true about the Risk badge in vRealize Operations? (Choose two.) A. The Risk badge indicates potential future problems that may degrade the performance of the system. B. Risks may require attention in the near future. C. The Risk badge indicates problems that are degrading performance of the system. D. Risks require attention now to correct system passitdump 70-765 dumps performance problems. Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 35 Which two badges are major badges in vRealize Operations? (Choose two.) A. Risk B. Efficency C. Workload D. Faults Correct Answer: AB Explanation

QUESTION 36 A user wants to monitor a business-critical virtual passitdump 70-740 dumps machine to ensure that it doesn't run out of resources. What metric could be monitored in vRealize Operations to address this concern? A. Time Remaining badge B. Compliance badge C. Reclaimable Waste badge D. Density badgeCorrect Answer: A Explanation

QUESTION 37 Refer to the Exhibit. An administrator is configuring an ESXi 6.x host to use multiple NICs to resolve a management network redundancy error. After configuring a second NIC, the server is not able to communicate when the primary passitdump 70-357 dumps connection is taken down. The administrator analyzes the Exhibit shown here. Based on the exhibit, what is the likely cause of the issue? A. vmnic4 is not attached to a vSwitch. B. vmnic2 is not connected to a physical switch. C. E1000 is the incorrect NIC Driver for this card. D. There is a MAC address conflict on the network. Correct Answer: B Explanation

QUESTION 38 Refer to the Exhibit. -- Exhibit -- -- Exhibit -- An administrator has configured network connectivity for a new virtual machine, as shown in the Exhibit. What will occur with the network traffic of this passitdump 62-193 dumps virtual machine when communicating externally from vSwitch1? A. The virtual machine will communicate on both uplinks B. The virtual machine will only communicate on vmnic1 C. The virtual machine will only communicate on vmnic2 D. The virtual machine will fail to communicate externally Correct Answer: D Explanation

QUESTION 39 A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab. Which vSphere product will support the architecture passitdump MB2-715 dumps required for the least software cost? A. vSphere Hypervisor B. vSphere Essentials C. VMware Player D. VMware WorkstationCorrect Answer: A Explanation

QUESTION 40 Immediately after installing ESXi, an administrator observes that the Configure Lockdown Mode option is grayed out in the Direct passitdump MB2-716 dumps Console User Interface (DCUI). What is the most likely explanation? A. The host has not yet been added to a vCenter Server. B. The BIOS on the host does not have NX/XD enabled. C. The ESXi host is running in evaluation mode. D. The host requires a reboot before this feature is available. Correct Answer: A Explanation

QUESTION 41 The vSphere administrator attempts to connect to passitdump MB2-717 dumps an ESXi host via an SSH client and receives the following security alert: -- Exhibit -- -- Exhibit -- The vSphere administrator needs to determine whether the RSA key fingerprint shown in the security alert is the fingerprint of the intended ESXi host. Which tool should the vSphere administrator use? A. Direct Console User Interface B. vSphere Client C. vSphere Web Client D. vSphere Management passitdump MB2-718 dumps Assistant Correct Answer: A Explanation

3. Elektronický základní barmanský kurz

cena kurzu 5000,- KčCena je jednotná pro všechny zájemce a zahrnuje studijní materiály, provozní režii, spotřebu surovin, praktickou část, certificate 1. České barmanské akademie ®.
datummísto (vždy 9:00-16:00)
  • 19.5. - 20.5.Prahaobsazeno
  • 22.9. - 23.9.Prahaobsazeno
přihlásit se na vybraný kurz
  • Přednosti kurzu
  • Kurz je určen pro
  • Praktická část
  • Teoretická část

Přednosti kurzu

  • Vaše vlastní stimulace barového provozu
  • Vaše samostudium ve Vámi vymezeném a určeném čase
  • Vaše samostudium ve Vámi vybraném prostředí
  • Vaše úspora nákladů a času za dopravu
  • Vaše úspora nákladů za případné ubytování a stravování
  • Vaše úspora času, kdy současně můžete studovat nebo být v zaměstnání

Předností tohoto kurzu je samostatná práce každého účastníka ZA PŘEDNÍM, PROFESIONÁLNÍM BAROVÝM PULTEM V TRETTER'S BARU, nejlepším cocktail baru podle CZECH BAR AWARDS 2013, pod vedením lektora.

Každý absolvent obdrží prestižní, respektovaný certificate 1. ČESKÉ BARMANSKÉ AKADEMIE ® v anglickém jazyce s neomezenou mezinárodní platností bez zkoušek, poněvadž celý kurz je konceptován tak, že svoje nově nabyté teoretické znalosti a praktické dovednosti uplatníte průběhem vaší praxe za barovým pultem.

ÚČASTNÍKŮM KURZU nabízíme profesionální a osobní přístup k jednotlivci a příjemné prostředí v malém počtu účastníků v jednotlivém termínu praxe.

Kurz je určen pro

zájemce, kteří vyhledávají jednoduché, individuální, maximálně účinné a rychlé vzdělávání, kteří šetří časem svým i druhých, snadno chtějí získat plnohodnotné teoretické znalosti a praktické odborné dovednosti přímo ZA PŘEDNÍM, PROFESIONÁLNÍM BAROVÝM PULTEM V TRETTER'S BARU, pod vedením lektora..

Praktická část

Kurz probíhá tři dny po sobě, vždy 9:00-16:00.

probíhá v uvedený a Vámi závazně vybraný termín po celou dobu za profesionálním barovým pultem v našem Tretter's Cocktail baru v PRAZE 1, pod vedením lektora 1. ČESKÉ BARMANSKÉ AKADEMIE ®, který má letitou praxi v prestižním cocktail baru. Naučíte se samostatně míchat 50 cocktailů pomocí moderních a klasických výrobních postupů v shakeru, tumbleru, mixeru, do skla (short a long drinky, fancy drinky, sekt drinky, soft drinky), pracovat v teamu za použití světových značek surovin, čerstvého ovoce při zdobení, bylinek, ovocných štáv a esencí, prvotřídního vybraného barového skla a pomůcek na servis.

Teoretická část

Probíhá moderní a racionální elektronickou, multimediální formou, kdy vám budou zaslány e-mailem studijní materiály na vaši adresu o zbožíznalectví, druhy a značky surovin (vodka, rum, tequila, whisky, cognac, šampanské, portské, sherry, atd.), jejich výroba, rozdělení, použití, výrobní postupy a receptury cocktailů, barové sklo, led na baru, barový servis a další...

  • Adresa
  • Fotografie

Tretter's Cocktail Bar
nejlepší cocktail baru podle CZECH BAR AWARDS 2013

V Kolkovně 3, Praha 1